Nieuwe gevelreclame Niva Construct in Kinrooi

01/03/2022

Niva Construct is gelegen in Kinrooi, Belgisch Limburg. Dit bedrijf richt zich al sinds de oprichting in … uitsluitend op staal- en grotere maatwerkconstructies. In 2019 namen de dochter en schoonzoon hun intrede in het bedrijf en werd er besloten om systematisch te vernieuwen. Het Susterse bedrijf Letro Lichtreclame heeft met een nieuwe gevelreclame gezorgd voor de kers op de taart.

Restyling van het pand

De ouderwetse voorgevel van de loods werd stijlvol aangepakt. De dakrand werd rechtgetrokken en de voorzijde bekleed met antraciete sandwichpanelen. Voor de reclame werd er gekozen voor direct verlichte doosletters. Dit vanwege de hoge attentiewaarde gezien het pand enkele meters van de straat verwijderd is. De doosletters werden geplaatst op een, in kleur gespoten, koker waarin alle kabels netjes weggewerkt konden worden. Met een breedte van ruim 3 meter is dit een serieuze blikvanger met een hoge attentiewaarde.

Doosletters van Letro Lichtreclame

Met ruim 30 jaar ervaring is Letro de referentie in Limburg voor het plaatsen van doosletters en andere lichtreclames. Alle productie gebeurt in eigen huis door ervaren vakmensen met een passie voor het vak. Letro Lichtreclame neemt alles uit handen om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen, van concept tot plaatsing.