Over ons

Letro Lichtreclame is een gevestigd bedrijf dat lichtreclame en signage biedt aan klanten in Nederland en België. We hebben vele jaren gecombineerde ervaring. Alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis en liefde voor het vak. Vertrouwd door klanten uit verschillende hoeken van het land, zijn we trots op onze service en vakkennis.

Wat doen wij zoal?

Van concept tot plaatsing

Heb je nog geen idee hoe jouw reclame eruit moet zien? Onze ontwerpers staan te popelen om met jouw idee aan de slag te gaan. Samen bespreken we de mogelijkheden, materialen en afwerking. Blij met het voorgestelde concept? Dan maken wij een passende offerte. Als het totaalplaatje klopt, schieten wij graag voor je uit de startblokken!

montage-letro

Productie in eigen huis

Bij Letro hebben we vele jaren gecombineerde ervaring. Onze producten produceren wij in eigen huis. Dit door gedreven vakmensen met veel kennis en passie voor hetgeen ze doen. Daarnaast investeren wij in onderzoek en ontwikkeling waarbij we steeds op zoek zijn naar innoverende, performante en duurzame productiemogelijkheden.

Benieuwd hoe we dat doen? Je bent steeds welkom om een kijkje te nemen in een van onze productiehallen. Het kopje koffie krijg je er gratis bij!

Plaatsen in volle grond of op grote hoogte

Van het plaatsen van een parkeerbordje tot een volledige lichtreclame-installatie, onze monteurs plaatsen alles met uiterste precisie en zorg. Reclame installaties op grote hoogte of moeilijk bereikbare locaties plaatsen wij met hoogwerker systemen of een kraan. Wij zijn VCA gecertificeerd en onze monteurs werken met de juiste beschermingsmiddelen. Alles voor een veilig en optimaal resultaat van uw reclame-uiting.

plaatsing-letro

Veelgestelde vragen

Een lichtreclame of belettering plaats je niet dagelijks. Wij wel! Daarom zetten we graag de voornaamste vragen voor je op een rijtje.

Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten, ons team staat graag voor je klaar.

Reclames mogen niet zomaar zonder vergunning geplaatst worden in Nederland. De gemeentes hanteren een eigen reclamebeleid, wat wel of wat niet mag geplaatst worden.

Wij bieden de mogelijkheid om het vergunning traject op te starten en verder op te volgens bij de gemeentes in Nederland. Deze trajecten duren normaliter 6-8 weken.

Reclamezuilen, vlaggenmasten, bewegwijzering of andere creatieve toepassingen dienen voorzien te worden van een stevige betonfundatie. Het is immers niet de bedoeling dat het reclame-object bij de eerste beste storm gaat vliegen. Wij berekenen op basis van de afmetingen, gewicht en de gebruikte materialen welke betonfundatie er voorzien moet worden.

De fundering maken kunnen wij doen, of kun je uitvoeren in eigen beheer met onze instructies.

Uw lichtreclame is onderhevig aan alle elementen van de natuurlijk, daarom is het belangrijk om de reclames te onderhouden en schoon te maken. Dit voor een langere levensduur van de reclame maar ook om storing en schade te voorkomen. U kunt dit zelf onderhouden maar dit kunnen wij ook voor u doen. Daarom bieden wij de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten.

Een knipperende lichtreclame of er brandt helemaal niets meer. Een vervelend voorval wat zo snel mogelijk verholpen dient te worden. Onze monteur komt ter plaatse en in indien mogelijk wordt de storing onmiddellijk verholpen. 

Er zijn ontzettend veel mooie mogelijkheden om een reclame tot stand te brengen. Het is voor ons dan ook niet mogelijk om zonder concrete informatie (afmetingen, logo, lettertype, etc.) een richtprijs af te geven. Stuur ons daarom steeds zoveel mogelijk informatie toe bij het opvragen van een offerte.

Uiteraard zijn we ook steeds bereid om ter plaatse langs te komen en je wensen te bespreken.